Thema Party

Home  /  Thema Party

Al onze kinderfeestjes vind je hieronder op een rijtje. We starten met de gemengde Party’s, geschikt voor jongens en meisjes. Vervolgens de typische meisjes en daarna de typische jongens Party’s. Bekijk ze gerust allemaal, wie weet staat het feestje voor jullie stoere meid wel tussen de jongens feestjes of andersom! Voor onze Babyshower klik hier .


Voor jongens & meisjes

Videoclip Party

Een Videoclip Party is een top feestje voor alle kinderen die in de spotlight willen staan. Je kunt de clip delen op Youtube en Facebook en iedereen zal jaloers zijn. Natuurlijk krijgt iedereen op het feestje een dvd mee naar huis om nog heel lang na te genieten van een Party om nooit te vergeten.

v.a. 175 euro meer info

 

 

 

 

Disco Party

Nodig een grote groep uit voor een echte disco-party. Tijdens dit feestje is er natuurlijk ruimte voor verzoekplaatjes en jullie kunnen je uitleven op de karaoke set. Muurbloempje of dancing queen, iedereen geniet van de tafel met lekkernijen en de fotoshoot om deze avond nooit meer te vergeten.

v.a. 160 euro meer info

 

 

 

 

Dans Party

Een hele dans binnen 2 uur leren en showen. Dit kan in een echte danszaal met spiegels. Met als perfecte afsluiting een optreden voor alle ouders in kostuums en met schmink. Kies jouw stijl en lievelingslied om het feestje op maat te maken voor jou en je vrienden.

Ook heel goed mogelijk in een grote woonkamer of ruime zolder!

v.a. 100 euro meer info

 

 

 

 

Sport en spel

Leuk voor een gemengd feestje: je lekker uitleven in de sporthal Kloosterveste. Je gaat verschillende sporten beoefenen en iedereen maakt z’n eigen wedstrijd-shirt die je na afloop mee naar huis mag nemen!

 

v.a. 150 euro meer info

 

 

 

T-shirt Party

T-shirt Party

Ontwerp en spraypaint zelf je eigen T-shirt… hoe gaaf is dat! Samen met je vrienden leer je verschillende technieken en creëren jullie je eigen unieke T-shirts.

 

v.a. 120 euro  meer info

 

 


Meisjes 4-12

 

 

Slime Party

Slime Party

De rage van dit moment, zelf slijm maken met al je vriendinnen.

v.a. 81 euro     meer info

 

 

 

 

 

 

prinsessen

Prinsessen

Laat je dochter kiezen uit Rapunzel, Frozen of Ariël en ze zal een Disney feestje beleven waarin ze zelf de hoofdrol speelt!

v.a. 110 euro  meer info

 

 

 

 

 

tutu

Tutu Party

Wie zegt dat tutu’s alleen voor ballerina’s zijn, heeft onze coole designs nog niet gezien! Ons Tutu feestje duurt 2 uur, kan in het MFA of bij je thuis worden gehouden en een uitbreiding van 30 minuten is mogelijk.

 

v.a. 120 euro  meer info 

 

 

 

 

Unicorn Party

Unicorn Party

Droomt jouw meisje van een eigen eenhoorn op een regenboog? Bij dit feestje maken we Unicorn Donuts, onze eigen Rainbow Tutu en wordt je super mooi geschminkt.

 

v.a. 80 euro meer info

 

 

 

 

img-20160627-wa0005

Modellen Party

Er komt veel kijken bij het leven van een supermodel, zo krijg je een make-up cursus, fotoshoot en modeshow. Ook maak je je eigen fotolijstje.

 

v.a. 100 euro  meer info

 

 

 

 


Jongens 4-12
piraten-2

Piraten Party

Tijdens onze Piraten Party, ga je geheel verkleed op zoek naar een schat. Met een door jou ‘oud’ gemaakte schatkaart.

 

v.a. 120 euro  meer info