Videoclip Party

Home  /  Videoclip Party

Een Videoclip Party staat met stip bovenaan de lijst van onze populairste feestjes. Het is een aanrader voor alle kinderen die in de spotlight willen staan. Je kunt de clip delen op Youtube en Facebook en iedereen zal jaloers zijn. Wat zo leuk aan dit feestje is: jij bepaalt! Het liedje, de kleding, maar ook de verhaallijn, sfeer en eventuele attributen of special effect. Hou je niet zo van dansen? Geeft niks, alles kan en niks moet.

 

Scroll naar beneden voor tips, YouTube voorbeelden en klik hier om te reserveren!

Hoe ziet het feestje eruit?

Op vrijdag 8 juli heeft Maaike haar Videoclip Party bij My Party in het MFA gehouden. Ze koos voor het liedje Faded en dat zorgde meteen al voor de toon van de clip: mysterieus… “where are you now?” luidde de tekst.

We begonnen met een introductie-spel en hebben het draaiboek van de videoclip doorgenomen. De meiden konden niet wachten om te beginnen. Ze mochten hun eigen outfits samenstellen, attributen uitkiezen en ze kozen voor make-up, om goed op beeld te komen.

We hebben een dans ingestudeerd in de danszaal van het MFA en zijn op pad gegaan. Het was wel even wennen, het filmen duurde vaak maar een paar seconden, hoe kon daar nou een videoclip van gemaakt worden? Ook maakte het niet uit als er een foutje gemaakt werd. Ze kregen uitgelegd dat alleen de goede stukjes gebruikt zouden worden. Door alles te knippen en plakken in een speciaal edit-programma, zou het helemaal goed komen. Tussen het filmen door kreeg de groep een pauze met ranja en lekkers, waarna natuurlijk even de lippen bijgewerkt moesten worden.

Voldaan en nieuwsgierig naar het eindresultaat, hebben we afgesloten met een groepsfoto. Binnen een week was het resultaat te zien in een professionele clip waar iedereen super trots op kon zijn!

Hoe kom je tot jouw unieke clip?

collagemaker_20181228_161336424    Kies je eigen liedje, deze kan je tot 7 dagen voor het feestje doorgeven. Klik op de afbeelding voor tips!

mfa  Kies je locatie: thuis, bij ons in het MFA of misschien hebben jullie toegang tot een andere toffe locatie!

videocapture_20181228-153125

 

 

 

Kies een manier van filmen: losse shots met verhaallijn, playbacken, klik op de afbeelding voor alle opties!

 

videocapture_20181228-162721

 

 

 

Kies zelf hoe jouw draaiboek eruit komt te zien. Een scenario met verhaallijn of volg je de tekst? Klik op de afbeelding voor tips!

 

screenshot_20181228-164108_youtube

 

 

 

Kies ook voor bepaalde kleding die jullie aan doen of waar My Party voor zorgt. Klik op de afbeelding voor tips!

 

screenshot_20181228-164613_youtube

 

 

Kies attributen die een rol spelen in de clip. Klik op de afbeelding voor tips!

 

 

videocapture_20181228-162454

 

 

Welke special effects hebben jouw voorkeur? Klik op de afbeelding voor de mogelijkheden!

Prijs & reserveren

  • > 10 kinderen
  • extra persoon €7,50
  • duur 2,5 uur
  • ranja, chips & snoep inbegrepen

Thuis  €175

MFA   €195

nu reserveren

Voor €5 maken we een Behind the Scenes clip erbij. Of een clip met een extra effect, zoals https://www.youtube.com/watch?v=u78glX-ZwlA

terug naar thema’s