Over ons

Home  /  Over ons

My Party organiseert kinderfeestjes in en rondom Assen. Maar ook in de omgeving van Groningen. Kinderfeestjes volledig gericht op de wensen van kind én ouder voor die ene speciale dag in het jaar. Wij hopen dat jullie als ouders net zoveel zullen genieten van dit bijzondere moment in het leven van jullie kind. Door net even iets extra’s te bieden. Door thema’s tot in detail uit te werken en in te spelen op het moment, zorgen wij voor een unieke beleving. Waarbij jullie je niet druk hoeven te maken om de voorbereiding of het opruimen.

Thema’s zoals de Modellen Party, Unicorn Party en de Sport&Spel Party zijn onze specialiteit. En uniek is de Videoclip Party , die vind je nergens anders in de noordelijke drie provincies. Maar het feestje kan ingevuld worden naar wens. Dus wanneer jullie een eigen idee hebben dan kunnen wij samen om de tafel om dit te verwezenlijken.

 

Mijn naam is Mariël Davans. Al ruim 15 jaar ben ik werkzaam als dansdocente bij Dansstudio Jan Postema in Assen. En al jaren verzorgen wij daar dansfeestjes voor kinderen. Vaak hoor ik ouders zeggen dat ze het zo fijn vinden om het buitenshuis te vieren. Niet ‘al dat gedoe’ in huis. Want laten we wel wezen, het is een feestje voor de kids maar het brengt ook een hoop met zich mee. Nu ik zelf moeder van twee jongens ben, kwam ik tot de conclusie dat er hier in het Noorden niet veel mogelijkheden zijn om een kinderfeestje uit te besteden.
Ik zag een uitdaging, feestjes aan huis en op locatie. Hoe geweldig om de mooiste dag van het jaar te mogen organiseren voor een kind. Met mijn ervaring en passie voor het werken met kinderen, wist ik dat ik deze uitdaging moest aangaan. My Party was born…

landscape-1428446916-boy-with-balloons